(Ned) Hoe oud ben je?

www.paulsbuitencoaching.com

First an announcement for the English viewers. Sorry that I used two Dutch blogs. It’s for the promotion of my Dutch company. Next week You’ll get a blog in the English language. I guess there are at least 300 foreighn viewers of my English blogs. Sorry folks. Next week again.

Gisteren de aankondiging van de geboorte van Paul’s Buitencoaching. Vandaag de link met mijn leeftijd.

Sommige uitdagingen ga ik aan terwijl leeftijdsgenoten vaak bezig zijn met de kleur Geraniums.

Afgelopen vrijdag de laatste trainingsdag in Tienen (België) van de wandelcoach opleiding door Hilde Backus (zie foto) van het coachbureau Nederland. Ik ben nu gecertificeerd wandelcoach! Mooi om bezig te zijn met het coachen van proefklanten, maar vooral om mijn brein een nieuwe uitdaging te geven. Het afgelopen decennium heb ik dit vaker gedaan. Maar waarom eigenlijk?

Eigenlijk heel eenvoudig. Ik wil graag nieuwe theoretische kennis toevoegen aan mijn levenservaring. Vaak ben ik met schade en schande door het leven gestapt. Nu heb ik een nieuwe dimensie. Inhoudelijke theoretische kennis toevoegen aan mijn hoofd is een leuke uitdaging. Schade en schande maken plaats voor gecalculeerde risico’s en bedachte antwoorden. Als je de kennis hebt, dan kun je een gefundeerd antwoord geven. 

www.paulsbuitencoaching.com

Doet mijn leeftijd ter zake? Neen absoluut niet. Ik heb steeds nieuwe uitdagingen opgezocht en theoretische kennis toegevoegd aan mijn brein. Vele leeftijdsgenoten doen dat. Het leven stopt niet. Sterker nog. Het vooruitzicht van pensioen, wil niet zeggen dat je die leeftijd ook behaald. Dus kun je het leven beter tijdig uitpersen en er iets leuks van maken. Hoe mooi is het om als “oudje” met al je levenservaring tussen jonge mensen te zijn? 

Voor mij was het een leuk half jaar met Ellen, Vivian, Mieke, Kim, Muriel, Liesbeth, Gudrun, Genevève, Inge, Kristien, Paulien, Nadia en Hilde Backus. Op elke cursusdag heb ik mij verheugd. Elke mastermind bijeenkomst met Ellen en Vivian was top. Alle reflectieverslagen en twee wekelijkse stapvragen waren uitdagend en leerzaam. Een paar duizend kilometers op de teller erbij, maar het was het waard. Cursusmaatjes en Hilde bedankt.

Thuis heb ik veel support gehad van jeugdliefde, kinderen en hun partners. Dan nog de lieve woorden van Hetty en Wim. De twee vaste zondag wandelaars en trouwe blogvolgers. Thuis en wandelvrienden bedankt.

Niet onbelangrijk zijn mijn proefklanten. Wat een geweldige stappen hebben jullie gemaakt. De afgelopen tijd heb ik allerlei oefeningen op jullie uitgeprobeerd. Niemand schade van opgelopen. Sterker nog vooruitgang is geboekt. Ik ben een trotse wandelcoach. Proefklanten bedankt.

Schreef ik de afgelopen blogs vaker over de training? Absoluut. Wat ik leuk vind deel ik. Soms verhuld in woorden en verhalen. De laatste weken iets directer. Vanaf nu dus vanuit www.paulsbuitencoaching.com . Wie mijn blog zoekt hoeft alleen maar deze pagina te bezoeken.

Nu heb ik nog maar één vraag. Deze pagina zo vaak mogelijk delen en liken. Dit helpt mij bij de promotie van www.paulsbuitencoaching.com

Het mooie aan het uitdagen van je brein is dat je er op elk moment van de dag opnieuw mee kunt beginnen.

2 gedachtes over “(Ned) Hoe oud ben je?

  1. Goedemorgen Paul,
    Gefeliciteerd wandelcoach…
    Mijn mistige ochtendwandeling zit er ook al op na een geweldig week en avondje uit…. deze vanochtend nog een kunnen overdenken tijdens het wandelen met de honden.
    Ja zoals jij altijd schrijft…. je kunt elke dag op elke plaats/plek opnieuw begonnen..veel succes als wandelcoach en misschien tot vlug weer eens….Grt Will

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s