Zondag 23 december 2018 bos-badderen in Vijlen van 10 uur tot 12 uur.

Zondag 23 december 2018 bos-badderen van 10.00 uur tot 12.00 uur. Vertrek vanaf de parkeerplaats :

Boscafé ‘t Hijgend Hert’
Harles 23
6294 NG Vijlen

Zoals gebruikelijk vraag ik een bijdrage van € 5,= per persoon.

Ondanks de kerstdrukte, gaan we gaan zondag nog wat zuurstof tanken in de Vijlener bossen. Gepast schoeisel en eventuele wandelstokken zijn handig. We leggen geen grote afstanden af, maar genieten van de rust en de zuurstof. Wie weet treffen we onderweg ree, hert of zwijnen. In elk geval gaan we voor het genieten.

De wandelroute heb ik een beetje uitgebreid en gaat over vlakke paden met zo min mogelijk klimmen en dalen. Eigenlijk een route voor iedereen geschikt. COPD, hartkwaal of diabetes maakt niet uit. Iedereen is welkom. Het tempo is aangepast.

Het is altijd weer om te wandelen. Dus ook als het regent. Ik laat me daardoor niet weerhouden. We kunnen meteen kijken of het tafeltje dekje op de foto nog niet door het wild is opgegeten.

Na afloop is er een mogelijkheid om op deze locatie op eigen gelegenheid nog even na te praten, uit te rusten of een kopje koffie te drinken.

Zondag wil ik ook graag van de deelnemers horen in welk bos we in het nieuwe jaar starten. Voorkeur kan aangegeven worden.

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s