Spannend!Ondernemen!

DELEN=LIEF

Gisteren de nationale wandelcoachdag van 25 mei afgerond. Heel wat kilometers gewandeld voor een paar geïnteresseerden. Stichting Wensulance zal het geld krijgen. Dankjewel lieve wandelaars voor jullie donaties.

26 mei vanaf 10.00 uur een stiltewandeling bij het Hijgend Hert in Vijlen. Een keer mee doen? Zie Paul’s Buitencoaching en check de data.

Spannend! Ondernemen!

Ik heb afgelopen week besloten om Paul’s Buitencoaching een vliegende start te geven. Wat had ik nodig? Meer tijd. Dus ga ik een jaar proefdraaien met mijn onderneming door veel minder uren te gaan werken voor mijn werkgever. Dat wordt een spannende tijd. Ondernemen is spannend. Ondernemen is ook leuk. Dus de komende periode gaan jullie meer lezen over Paul’s Buitencoaching .

De grootste frustratie

Al die bedrijven en bedrijfjes die denken dat ik vanalles en nog wat nodig heb. Ja ik heb klanten nodig, maar al het andere is voorlopig overbodig. Elke Euro die de deur uit gaat, moet eerst verdiend worden. Voorlopig heb ik dus niets nodig.

Ik leg mijn focus op mijn klanten.

Ondernemen!

Tot nu toe heb ik steeds kleine gecalculeerde risico’s genomen. Dat was een goede methode. Alleen de focus op mijn klanten.

De gratis aangeboden workshops en dergelijke zullen nu tegen een redelijke prijs in de markt gezet moeten worden.

Succes, blunder en leermoment zijn onderdeel van het starten van een onderneming.

DELEN=LIEF

26 mei vanaf 10.00 uur een stiltewandeling bij het Hijgend Hert in Vijlen. Een keer mee doen? Zie Paul’s Buitencoaching en check de data.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s