Zakelijk succes door stress?[kort]

DELEN = LIEF

Paul’s Buitencoaching: www.paulbc.nl 

De eerste Forest Mind/Metsämieli instructeur in Nederland maakt gebruik van inzichten uit de eco-psychologie, mindfulness en wandelcoaching in een natuurlijke setting.

Zakelijk succes door stress?

Het moet niet veel gekker worden, maar het is helemaal waar. Op dit moment heeft 1 op de 7 werknemers last van stress. De burn-out ligt op de loer. Er zijn zoveel mensen die hun geld verdienen aan klanten met stress verschijnselen. Dit gaat misschien wel volksziekte nummer 1 worden. Niet iets om als maatschappij trots op te zijn. Het zijn wel de feiten. Hoe triest dan ook.

Stichting Burnout Nederland (www.burnout.nl)

Sinds kort ben ik voor Stichting Burnout Nederland de consulent voor de provincie Limburg.

Ja. Ik verdien ook geld aan stress. Het verschil is wel dat Stichting Burnout Nederland voor de behandeling eerst een aantal onderzoeken door haar klanten laat doen. De Wetenschappelijke basis van deze testen vormt de basis voor het herstelprogramma. De testen en het herstelprogramma zijn erkend door het UWV.

Waarom ben ik de coach-weg ingeslagen?

Zelf heb ik ervaren hoe moeilijk de weg uit een burn-out is. Ik heb ervaren hoe de Stichting Burnout Nederland te werk gaat en hoe je na de burn-out een nieuwe werkelijkheid vindt.

Het is mijn persoonlijke missie geworden om iedereen uit de burn-out in herstel te begeleiden. Dat is waarschijnlijk een te grote missie. Dus laat ik mij focussen op de burn-outers in Limburg.

Levenservaring en mijn gericht gevolgde opleidingen vormen de basis om als Paul’s Buitencoaching aan de slag te gaan. Coaching buiten, omdat het gezond is.

Zoals de zee het strand steeds een andere vorm geeft, zo zal de buitencoach jouw hoofd en lichaam hervormen naar een mooi leven na burn-out.

Voor werknemers en werkgever is Stichting Burnout Nederland de partner om burn-out uit de wereld te helpen.

http://www.burnout.nl

http://www.paulbc.nl

Dan nu nog een vraag aan jou als lezer. Ik ben een plan aan het maken voor de blogs van 2020.

Welke onderwerpen uit Forest Mind, Bosbaden, mindfulness of Wandelcoaching zou jij uitgediept willen lezen in mijn blogs? Stuur je antwoord naar Paul

Ik bied regelmatig ervaringswandelingen aan en bij voldoende belangstelling geef ik workshops. Maak je interesse kenbaar. Contact met Paul

DELEN = LIEF

2 gedachtes over “Zakelijk succes door stress?[kort]

  1. Mooi een blog aanvulling op je zondagochtend teksten ter overdenking kijk er naar uit misschien een leuk thema..het toepassen van mindfullnis tijdens een stress moment tijdens je wekelijkse werkzaamheden… is ook een probleem bij mij … tijdens het wandelen zoveel rust en ruimte in je hoofd en dan tijdens je werk of situatie thuis lukt het soms niet de rust en ruimte te nemen die je dan nodig hebt…. blijft soms lastig de tijd..ruimte om rust te bewaren/ vinden.
    Op een later moment van de dag vindt ik dan wel weer de ruimte maar nog niet helemaal de rust….hoe kan ik die bijeen krijgen…. grtjs Will

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s