Paul’s Buitencoaching stilgelegd [BLOG]

Lees ook http://www.paulbc.nl

De ontwikkelingen rondom het corona-virus gaan zo razend snel dat ik het onverantwoord vind om met groepen op stap te gaan. Hoeveel ik ook van de wandelingen met jullie geniet. Ik vind het niet verstandig om nu met groepen op pad te gaan.

Ik heb dan ook besloten om:

  • de “introductie training Forest Mind” van vrijdag 20 maart 2020 definitief niet door te laten gaan. Wie heeft aangemeld door te betalen krijgt zijn geld terug.
  • de introductiewandeling op zondag 22 maart 2020 definitief niet door te laten gaan.

Voor een startende ondernemer als “Paul’s buitencoaching” zijn het op deze wijze moeilijke tijden. Maar het is niet anders en ik ben daar niet alleen in.

Ik vind het belangrijk dat ik er alles aan gedaan heb om verdere verspreiding van het corona virus niet via mijn wandelingen te laten gebeuren.

Laten we allen verstandige besluiten nemen en onszelf zoveel mogelijk in sociale quarantaine begeven. Er komen nog vele mooie wandelingen. Eerst maar deze pandemie onder controle krijgen.

Iedereen die door te werken de economie op gang houdt en alle mensen die het uiterste van zichzelf geven om alle zwaar zieke mensen te helpen een speciaal woord van dank.

Het zijn zware tijden, maar we gaan het samen doorstaan. Wel verstandig blijven en gehoor geven aan alle adviezen van de overheid.

Door al het gedoe van afgelopen weken en mijn weloverwogen besluiten is voor deze week mijn inspiratie uitgeput. Ik moet mijzelf hervinden.

Laat het jullie goed gaan en tot volgende week.

http://www.paulbc.nl

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s