Jouw ontdekkingsreis. [Blog]

DELEN=LIEF

http://www.paulsbuitencoaching.com

Wil je Forest Mind ervaren? Schrijf in voor een inleidende wandeling. Meer informatie “wandeldata 2020” Paul’s Buitencoaching

De afgelopen tijd bellen mij mensen van over de hele wereld en hebben allerlei vragen over hun levenspad. Terwijl ik uitleg hoe mijn ontdekkingstocht naar opleidingen en ontwikkeling is gegaan wordt er veel nieuws ontdekt.

Tijdens covid-19 komen bezinning en nieuwe bezieling naar boven. Zelf maak ik ook regelmatig pas op de plaats en zoek samen met de natuur naar nieuwe bezieling. Iedereen wandelt en ontdekt zo zijn eigen levenspad.

Ik kan alleen maar mijn levenspad en ontdekkingen delen. Er is geen vast omlijnde route naar een nieuwe ontdekking. Zelf gebruik ik daar mijn Forest Mind oefeningen voor. Ook ik ga wandelen in de natuur voor nieuwe ontdekkingen op mijn levenspad.

ZEN

Zen of chán is een vorm van boeddhisme die sterk de nadruk legt op dhvana oftewel concentratie-meditatie. Hiermee zou inzicht verkregen worden in de eigen ware aard om zo de weg te openen naar een bevrijde manier van leven.

Weer terug naar de eigen ontdekkingen.

Concentratie-meditatie is iets anders dan mindfulness-meditaties, maar beide vormen kunnen behulpzaam zijn op een ontdekkingstocht. Tijdens mijn coaching zet ik mindfulness in. Mediteren geeft rust en ruimte voor het ontdekken van iets nieuws.

Forest Mind maakt bij mensen iets los om een volgende stap te maken. Piekeren wordt vervangen door opdrachten. Het cognitieve deel van het hoofd heeft even iets anders te doen. Tijdens mijn coaching zet ik Forest Mind in. Forest Mind geeft rust en ruimte voor het ontdekken van iets nieuws.

Wandelcoaching is een andere manier van coachen. Bij mij geen spreekkamer gevuld met mijn spullen. Coachen doe ik in de natuur. Ik maak gebruik van dat wat de natuur aanbiedt en wat zich aandient. Tijdens een wandeling zet ik coaching in. Wandelcoaching geeft rust en ruimte voor het ontdekken van iets nieuws.

En jij dan?

Vastlopen in het leven kan opgelost worden. De oplossing begint met een investering in jezelf.  Jij gaat op ontdekkingsreis. Ik kan je daarbij ondersteunen. Klanten zijn erg tevreden over mijn begeleiding. http://www.paulsbuitencoaching.com 

Investeren in jezelf klinkt soms raar. Fitness en sport kosten geld, dus coaching ook. Coaching werkt nog lang na in je leven. Je krijgt inzichten en tips om inzichten later zelf te ontdekken. Wees eerlijk. Lichaam en geest verdienen beweging. Investeer in jezelf.

Wanneer maak jij volgend stap?

De foto

De jonge sperwer staat aan het begin van een nieuw leven. Ze kijkt naar de vlucht van haar moeder. Alles wat samen gedaan werd, moet nu alleen gedaan worden. De jonge sperwer zat werkelijk heel dichtbij. Zij vliegt dadelijk uit en haar pad is een eigen levenspad. Ze zal alles zelf moeten ontdekken.

Je kansen om kennis te maken met Paul’s manier van het begeleiden van ontdekkingsreizen.

  • 27 september
  • 18 oktober
  • 31 oktober Nederlandse Natuur- en Wandelcoachdag
  • 8 november
  • 29 november
  • 20 december

Van 10.00 uur tot 12.00 uur.

Vertrek vanaf de parkeerplaats :

Boscafé ‘t Hijgend Hert’
Harles 23
6294 NG Vijlen

Deelname € 7,50 per persoon.

Omdat ik altijd wacht totdat alle deelnemers aanwezig zijn, graag tijdig aangeven of je meegaat en met hoeveel personen. Je krijgt een bevestiging. Whatsapp 0624578008 of e-mail Paul@paulsbuitencoaching.com .

DELEN = LIEF

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s